Donateurs

Schenkingen
Wilt U bijdragen in de vorm van donatie van goederen, voorwerpen, literatuur e.a. ? Kijk dan in het menu bij “schenkingen”.

Stichting Bunkermuseum Den Haag is haar sponsoren en donateurs enorm dankbaar voor alle steun die zij de afgelopen jaren hebben gegeven, en blijven geven.

thankyouAls stichting zonder winst oogmerk zijn wij in grote mate afhankelijk van sponsoren en donateurs die onze missie, en visie, delen en ondersteunen.

Elke bijdrage, van klein tot groot, maakt een verschil. Om onze donateurs (en sponsoren) inzicht te geven in hoe, en waar, de bijdrage word besteed en wat er met een donatie word gedaan is er een inzichtelijk beleid op gesteld.

Stichting Bunkermuseum Den Haag werkt met projecten. Elk project tot renovatie, verbouwing, of aanschaf materialen (denk aan vitrines e.a.) word gebudgetteerd en uitgevoerd zodra er genoeg fondsen zijn verworven. Zodra dit is bereikt word het geplande project tot uitvoer gebracht, gefinancierd door de donaties en sponsoring. U krijgt de garantie dat uw bijdrage aan dit project word besteed en U daarna, in bijna alle gevallen, ook letterlijk kunt zien waar U aan heeft bij gedragen.

Wilt U Stichting Bunkermuseum Den Haag ondersteunen en een bijdrage leveren, en een overzicht krijgen van welke projecten er momenteel gepland staan? Neem contact met ons op en wij informeren U graag over de mogelijkheden!